Plantforce Magnesium Passionhedelmä 150 g

Varastossa

18,95
1 kg = 126,33 €


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postilla toimitus, Ulkomaille toimitus, Nouto Lootuskaupasta Vantaalta, Ovelle toimitus jälleenmyyjille (rahtivapaus yli 350e tilauksesta), Postin pakettiautomaatti, toimitus Eestiin
1 kg = 126,33 €

Ainutlaatuinen Plantforcen ionisoitu magnesium on herkullista ja huipputehokasta! Lisää jauhetta veteen ja herkullinen kevyesti kupliva magnesiumjuoma on valmis!

Tuotteen lisätiedot

.

Plantforce Magnesium Passionhedelmä 150 g, ravintolisä.

Plantforcen magnesiumjauhe sisältää magnesiumkarbonaattia ja GMO-vapaista sokerijuurikkaista valmistettua sitruunahappoa. Veteen sekoitettuna nämä raaka-aineet reagoivat keskenään ja muodostavat heti-imeytyvän, valmiiksi ionisoidun magnesiumsitraattijuoman, joka ei tarvitse enää vatsahappoja pilkkoutuakseen. Plantforce magnesium myös maistuu hyvältä ilman lisättyä sokeria tai keinotekoisia aromeja. Valmis juoma on raikas.

Plantforce magnesium ei ärsytä vatsaa ja on 100% luonnollinen ja vegaaninen. Se ei sisällä mitään ylimääräisiä täyte- tai sidosaineita.

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista. Magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina.

Suositeltu vuorokausiannos: tasan 1 tl (2,5 g) päivässä. Voidaan ottaa aterian yhteydessä tai aterioiden välillä ja yhtenä annoksena tai jakaa päiväannos 2-3 pienempään annokseen. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Suositellun vuorokausiannoksen ravintosisältö: 1 tl sisältää: magnesium 250 mg. (67% päivittäisestä annossuosituksesta).

Ainesosat: Magnesium (magnesiumkarbonaatti), sitruunahappo, luonnollinen passionhedelmäaromi, makeutusaineet (stevioliglykosidit). Veteen sekoitettuna magnesiumkarbonaatti ja sitruunahappo reagoivat keskenään muodostaen ionisen magnesiumsitraattijuoman.

Käyttö: Lisää jauhetta kylmään tai lämpimään veteen ja sekoita kunnes jauhe on liuennut. Juo kun poreilu on loppunut (kylmään veteen lisättäessä n. 10 min kuluttua, kuumaan veteen lisättynä melkein heti). 

Säilytys: Kuivassa paikassa, huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa.

Valmistettu Tanskassa. Valmistaja: Third Wave Nutrition. Maahantuoja: Lootuskauppa. Alkuperämaa: EU.

Määrä 150 g
Valmistaja Third Wave Nutrition

Suosittelemme myös

Plantforce Magnesium Maustamaton 150 g
18,95
(1 kg = 126,33 €)
Great Earth Multi Vitamin 60 tabl
26,00
(1 kg = 288,89 €)
Adaptix 90 kaps
30,90
(1 kg = 515,00 €)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Plantforce Magnesium Maustamaton 150 g
18,95 (1 kg = 126,33 €)
Argital aktivoitu vihreä savijauhe 500 g
12,50 (1 kg = 25,00 €)
Great Earth B Complex 100 mg 60 tabl
31,90 (1 kg = 403,80 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Jälleenmyyjälle, Jälleenmyynti, Jälleenmyynti, Kaikki tuotteet, Kivennäisaineet, Magnesium tuotteet, Lapset, äidit, Miehet, Naiset, Seniorit, Luontaistuotteet, Hermosto, Liikunta, urheilu, Luusto, nivelet, Sydän, verisuonet, Uni