Palautus

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Postitse tilatut tuotteet voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena postin kautta. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamattomassa alkuperäispakkauksessa ja sen tulee olla käyttämätön ja täysin muuttumaton. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti. Tuotteiden mukana tulee olla kopio tilausvahvistuksesta tai lähetysluettelosta. Olemme myös kiinnostuneita palautuksen syystä. Ilmoitathan myös haluatko vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen tai mikäli haluat palauttaa tuotteen, liitä mukaan pankkiyhteystietosi. Voit myös halutessasi täyttää palautustiedot palautuslomakkeeseen, jonka saat sähköpostilla ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Käytä palautukseen postin ASIAKASPALAUTUS-osoitekorttia ja lähetä palautus osoitteeseen:

625709

Harjunhovi Oy c/o Alihankkija Oy

Tikkurilantie 136

01510 Vantaa

Otathan kuitin talteen palautuksestasi.

Huom! Emme lunasta palautuksia, jotka asiakas on lähettänyt postiennakolla lunastettavaksi.

Tuotevirhetapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palauttamista sähköpostitse asiakaspalvelu@lootuskauppa.fi tai puhelimitse 045 265 9009.

Tuotteet ovat Harjunhovi Oy:n omaisuutta kunnes tuotteet ovat kokonaisuudessaan maksettu.

Huom! Palautusoikeus ei koske erikseen asiakkaan pyynnöstä tilattavia tuotteita; niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Näihin kuuluvat tuotteet kuten erikseen asiakkaan pyynnöstä tilattavat vitamiinit tai muut ravintolisät joita ei ole Lootuskaupan valikoimassa.