Bio Clip Cuff

195,00 €
95,00

Bio Clip Cuff är en ny produkt som mäter puls och blodtryck samt beräknar pulsåder väggarnas flexibilitet snabbt och enkelt!

Övrig produktinformation

Lisätietoa

Bio Clip Cuff on monipuolinen tuote!

Sydän ja verisuonisairaudet ovat länsimaissa erittäin yleinen ja yhä kasvava ongelma. Elintavoilla on iso merkitys sydän- ja verisuonisairauksien syntyyn. Mm. ylipaino, diabetes, korkea kolesteroli, tupakointi, epäterveellinen ruokavalio ja stressi lisäävät riskiä. Harvemmin mainitaan valtimoiden kovuutta tai jäykkyyttä, mikä monien tutkijoiden mielestä on tärkein riskitekijä.

Nyt voit monitoroida elämäntyyliäsi ja sen vaikusta verenpaineeseesi sekä valtimoidesi tilaan ensi kertaa kätevästi kotoa käsin! Tämän on mahdollistanut mullistava teknologia. Tutkijat ovat onnistuneet löytämää vastauksen, millä tavoin mm. sepelvaltimotaudin riskitekijää, valtimoiden kovuutta, voidaan mitata. He ovat osoittaneet, että valtimoiden kovuus saadaan selville mittaamalla pulssiaaltoja. Pulssiaaltojen nopeus on ratkaiseva tekijä tässä mittauksessa. Tämä perustuu siihen, että valtimoiden joustavuus ratkaisee pulssiaallon nopeuden. Pulssiaalto nopeutuu, kun valtimot tulevat kovemmiksi ja jäykemmiksi.

Valtimoiden kovuuden mittaamiseen on kehitetty laite Bio Clip Cuff. Sillä voidaan seurata valtimoiden terveyttä. Kun tiedät, mitä valtimoissasi
tapahtuu, voit tehdä tarvittavat muutokset elämäntavoissasi parantaaksesi valtimoittesi terveyttä.

Laitetta on helppo käyttää. Mansetti asetetaan olkavarteen ja painetaan käynnistys- nappia. Näyttöruudusta näet pulssin, verenpaineen sekä valtimoiden joustavuuden arvon, jotka ovat monien tutkijoiden mielestä kolme tärkeintä asiaa, joita pitää seurata kun tarkastellaan sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Valtimoiden joustavuusarvo näkyy vihreänä, keltaisena tai punaisena tilana, jossa on yhteensä 8 portaikkoa. Väri antaa viitteitä siitä, kuinka elastisia valtimonseinämät ovat. Voit seurata jatkuvasti elintapojesi vaikutusta arvoihisi ja tehdä tarvittavia muutoksia (mm. terveellinen ruokavalio ja liikunta). Laitteen muistiin jää 30 edellistä lukemaa.  Mittaustuloksissa näet lisäksi mittaustulostesi keskiarvon.

Laitteella on kuuden kuukauden takuu. Laite toimii pattereilla (pakkaus ei sisällä pattereita). Laite on itsenäinen laite eikä vaadi muita laitteita tuekseen.

 

Bio Clip Cuff on Profound Productsin rekisteröity tuotemerkki.  

Laite ei ole lääketieteellinen laite. Sen tarkoitus ei ole diagnosoida sairautta. Laitteen tuloksia voidaan pitää suuntaa antavina. Vain lääkäri voi tehdä diagnooseja eikä laite millään tapaa korvaa lääkärissä käyntiä.

Valmistaja Profound Products, IAS

Kunder som köpte denna produkt köpte också

L-Arginin 500 mg 100 kapslar
18,70 (1 kg = 275,00 €)
C-vitamin pulver 453 g
38,90 (1 kg = 85,87 €)
Argital aktiverad grön lera 500 g
14,15 (1 kg = 28,30 €)
Plantforce Magnesium Passionfruit 150 g
18,95 (1 kg = 126,33 €)
Biotin 1 mikrog 50 kapslar
10,40 (1 kg = 945,45 €)

Utforska även dessa kategorier: Natural products, Seniorer, Hjärta, blodcirkulation, Alla produkterna, Tekniska hälsovård, Kampanj